Massimo Bruno verlaat Anderlecht voor Red Bull Salzburg

Massimo Bruno verlaat Anderlecht voor Red Bull Salzburg

Massimo Bruno verlaat Anderlecht voor Red Bull Salzburg

Print
Massimo Bruno verlaat RSC Anderlecht voor het Oostenrijkse FC Red Bull Salzburg. Beide clubs bereikten woensdag een akkoord over de transfer van de 20-jarige middenvelder.

Bruno genoot een deel van zijn jeugdopleiding bij paars-wit. In augustus 2012 debuteerde hij in de eerste ploeg van Anderlecht, waarmee de snelle flankspeler twee keer kampioen werd (in 2013 en 2014).

"Bod niet te weigeren"

"We wensen Massimo alle geluk en succes toe. Het was onmogelijk om dit bod te weigeren. Langs deze weg wil ik Massimo Bruno danken voor zijn inzet en uitstekende mentaliteit", zegt algemeen directeur Herman Van Holsbeeck.

"Ik zal iedereen missen en ik mag terugblikken op een uitstekende opleiding en twee titels tijdens mijn eerste jaren als profvoetballer", reageert Bruno.

"Club van mijn hart"

"Ik wil de Voorzitter, de directie, de collega's en mijn ploegmaats danken voor de mooie jaren bij paars-wit, voor altijd de club van mijn hart. Ik zal ook de trouwe supporters nooit vergeten. Ik ben toe aan een nieuwe stap in mijn loopbaan en wens het allerbeste toe aan de hele club."

Belga, archieffoto

MEER VOETBALNIEUWS