Jongen bijna doodgeslagen om ‘verkeerde’ vriendin

Jongen bijna doodgeslagen om ‘verkeerde’ vriendin

Jongen bijna doodgeslagen om ‘verkeerde’ vriendin

Print
Mol - Een jongen (17) uit Mol is bijna doodgeslagen door de broer van zijn liefje, omdat die de relatie tussen de twee niet kon verkroppen. "Hij ging me te lijf met een ijzeren staaf en sloeg me meermaals op mijn hoofd", vertelt het slachtoffer. Zijn aanvaller is spoorloos.

Ali C., een 17-jarige jongen uit Mol, was eind vorige week iets te laat op school aangekomen. Hij haastte zich nog om voor de bel binnen te geraken, maar zodra hij de speelplaats opliep, werd hij aangevallen door een twintiger die hem gevolgd was.

"Het was de broer van mijn vriendin met wie ik al negen maanden samen ben", vertelt de jongen van op zijn bed in het ziekenhuis van Geel. "Hij ging me te lijf met een ijzeren staaf en sloeg me meermaals op mijn hoofd."

Een leerkracht zag het gebeuren en kwam nog tussenbeide. De dader vluchtte daarop te voet weg.

Ali C. werd meteen zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd. Aanvankelijk was hij nog bij bewustzijn. "Maar toen moest ik geopereerd worden en zijn er complicaties opgetreden", vertelt hij. "Ze hebben mij een tijdje in coma gehouden, maar nu gaat het weer wat beter met me."

Verboden relatie

Wat de aanleiding van het brutale geweld is, staat volgens de jongen vast. "De broer van mijn vriendin kan het niet verkroppen dat wij een relatie hebben. Hij wil dat niet. Dat is al een tijdje zo, maar dit zagen wij niet aankomen. Onze ouders en vooral mijn vriendin vinden dit bijzonder erg. Ik heb geluk dat ik nog leef."

De politie wilde de broer meteen oppakken, maar de twintiger was tot maandagavond nog steeds voortvluchtig.

Lees het volledige verhaal dinsdag in Gazet van Antwerpen - Editie Kempen

MARC KLIFMAN / BART VAN DEN LANGENBERGH
Foto Bert De Deken: Hasim C. toont een foto van zijn zoon Ali

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio