"Mijn auto gaat helemaal naar de k**** zijn!" (video)

De voetbalfans die zaterdag naar de wedstrijd België - Tunesië keken waren er allemaal getuige van hoe zwaar de hagelstorm tekeer ging. Delen van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen werden echter nog veel zwaarder getroffen door de meedogenloze kracht van de gigantische hagelbollen, zoals ook te zien is in onderstaande beelden.

jrosquin

Hebt u zelf ook schade geleden door de hagelstorm en wilt u daar over getuigen in de krant? Laat het ons dan weten via hier@reageren.be.


Heel wat mensen filmden de hallucinante taferelen zelf. "Mijn auto gaat helemaal naar de k**** zijn!", horen we een man in één van de filmpjes zeggen terwijl hij vanachter zijn raam ziet hoe de storm tekeer gaat.

En er waren inderdaad massaal veel wagens die niet ongeschonden uit de storm kwamen. Ook op de parking aan het Koning Boudewijnstadion moesten supporters vaststellen hoe de ruiten uit hun wagens waren geslagen en hoe de daken deuken vertoonden.

Veel erger nog was de schade die landbouwbedrijven in West-Vlaanderen leden. Hele serres werden vernield en boeren zagen hun oogsten verloren gaan.

Bekijk hier enkele hallucinante filmpjes:

MEER OVER Wingene