Marcel Vanthilt: "Mijn zoon wil nog niet in mijn voetsporen treden, al heeft hij ook een grote mond"

Marcel Vanthilt is weer volop bezig met zijn zomerprogramma. Dit jaar werd zijn talkshow Hotel M gedoopt, goed voor 54 afleveringen. De zomer wordt dus weer erg druk voor Vanthilt, al zal hij zijn familie niet de hele tijd moeten missen.

mgeysmans

"Natuurlijk mis ik thuis, zoals ze mij thuis ook missen. Het is een kwestie van plannen, want mijn vrouw werkt ook in de zomer en mijn kindjes Arthur (7) en Victor (12) hebben vakantie. Gelukkig is er de Ronde van Frankrijk die voor een rustpauze zorgt. We gaan dan traditioneel twee weken met het gezin op vakantie. Voor de rest wordt het wat schipperen, maar dat is de voorbije jaren gelukt, en dat zal nu ook wel loslopen."

"Mijn oudste zoon gaat trouwens minstens drie of vier weken meedraaien op locatie. Die vindt dat natuurlijk fantastisch. We gaan samen op hotel en tijdens de voormiddag proberen we vaak iets leuks te doen. Zo wil ik dit jaar eens met hem op het kanaal gaan varen met de speedboot die je in de generiek van Hotel M ziet. Eigenlijk zijn die weken perfect voor de vader-zoonband. Inmiddels kent Victor ook de hele ploeg van het programma en steekt hij graag een handje toe op de set: broodjes halen, de lege bierblikjes van de avond voordien opruimen. Hij trekt zijn plan wel", besluit Vanthilt in Story.

MiGe

Vastgoed

Jobs in de regio