Bart Wellens dumpt Lentel en kiest voor Nicky

Veldrijder Bart Wellens maakte vorige week bekend te hebben gebroken met zijn vrouw Lentel. Het huis moet zo snel mogelijk verkocht worden en een regeling voor de kinderen wordt getroffen. Nu komen er echter ook meer details naar boven over de vrouw waarvoor Bart alles opgeeft: de jonge Nicky Alen, afkomstig uit Lommel.

mgeysmans

Volgens Story zouden de twee al ruim zes maanden een relatie hebben. "Nicky werkt in een tehuis voor kinderen. Nu weten we waarom ze het afgelopen half jaar zo laat en 's nachts moest werken. Nicky is altijd goed geweest in liegen, misleiden en zielig doen. Ik vermoed wel dat Lentel al sneller iets doorhad. Dat Bart 's nachts zo lang wegbleef, dat moet haar opgevallen zijn", vertellen insiders aan het weekblad.

Nicky zelf beviel drie maanden geleden nog van een kindje. De Lommelse zou ook een ongelooflijke zwak voor wielrenners hebben. De afgelopen jaren schuimde ze allerlei feestjes af om er in aanraking te komen met Tom Boonen, Sven Nys, Zdenek Stybar, Jelle Vanendert, Jan Ghyselinck, Joeri Adams en dus ook Bart Wellens. "Ze had eerst een boon voor Stybar. Daar was ze zot van, zelfs op haar vrijgezellenavond."

Photo News / MiGe

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER