1 / 2

Huurster stript riante villa volledig

Een riante villa in Oostmalle is compleet gestript door de huurster die allang geen huur meer betaalde. Vijf badkamers, eiken parket, ramen, bar, schouw, sauna, zwembad, handgeschilderde Italiaanse tegels: alles is ribbedebie.

jatimmermans

De eigenares, weduwe S. uit Kapellen die niet met haar volledige naam in de krant wil, overleeft naar eigen zeggen op kalmeringspillen. Van haar luxevilla in de Paaltjesdreef staan alleen de muren nog overeind. Zelfs de ramen zijn eruit.

Het zwembad en de sauna zijn uitgebroken, net als alle handgeschilderde Italiaanse tegels. Alle dure vloeren - voor de steenbakkerijdirecteur was zijn eigen villa mét toren zijn pronkstuk - zijn verdwenen en in de plaats liet de huurster buizen leggen voor een stofzuigsysteem. Alle vijf badkamers zijn weg, de monumentale schoorsteenmantel, het eiken parket, de ingemaakte kasten met zebrahuid, plafonds, het ronde kingsizebed in de masterbedroom, de ramen, de bar: alles is weg. "Ik kan het alleen nog casco verkopen. Dit is waanzin. Ik wil andere verhuurders verwittigen."

Lees het volledige verhaal dit weekend in Gazet van Antwerpen

KMa

Foto Mia UydensMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio