Antwerpen krijgt ticket voor finale 'Mijn pop-up'

Antwerpen krijgt ticket voor finale 'Mijn pop-up'

Antwerpen krijgt ticket voor finale 'Mijn pop-up'

Print
Weeral goed nieuws voor Antwerpen in 'Mijn pop-uprestaurant!' Twenty-Two mag meteen naar de finale. Al was dat vooral omdat de andere twee nog slechtere punten kregen van Sergio Herman en co.

Met een plaats in de finale als inzet, keken juryleden Sergio Herman, Sepideh Seragatnia en Max Borka niet op een woordje kritiek meer of minder. Zij gingen donderdag in de drie pop-ups langs en beoordeelden het eten en de bediening."Let vooral op de details, want zeker Sepideh ziet alles", fluisterde de Antwerpse Noemi haar personeel nog vlug toe.

Maar zelfs bij het kiezen van het menu liep het in Antwerpen al mis."Ik heb van in het begin gezegd dat er iets vegetarisch op de kaart moet voor mensen die geen vlees moeten hebben. Daar is niet naar geluisterd. Nu moeten ze in allerijl iets gaan bedenken", brieste Sergio.

Het leek een flinke tegenvaller te worden, maar omdat Gent en Brussel nog slechter deden, trok Antwerpen aan het langste eind. Ondanks het finaleticket was er dus flink wat commentaar, maar Jeremy en Noemi bleven er koeltjes bij. "Na elk gerechtje kwam er wel wat commentaar, maar dat was heus niet allemaal negatief", blikken ze op het bezoekje van Sergio en co terug.

Antwerpen neemt het in de grote finale van donderdag 5 juni 2014 op tegen Brussel of Gent. Eén van deze pop-ups moet vlak voor de eindmeet - op donderdag 29 mei - de wedstrijd alsnog verlaten.

TOVE

Foto VTM

.

Nu in het nieuws