Levende verkiezingsaffiche in Borgerhout (video)

Levende verkiezingsaffiche in Borgerhout (video)

Levende verkiezingsaffiche in Borgerhout (video)

Print
Borgerhout - Met kleine optredens en een zelfgemaakte affiche uit lapjes stof heeft de Borgerhoutse Trijn Janssens van zichzelf een levende affiche gemaakt voor de campagne van haar éénmanspartij "MAMA".
Vlak voor het districtshuis van Borgerhout staat een zingende vrouw. Het is Trijn Janssens, beter bekend als de Borgerhoutse artieste Lady Angelina. Ze heeft van zichzelf een levende verkiezingsaffiche gemaakt. Noodgedwongen want toen ze op het laatste nippertje haar politieke éénmanspartij MAMA oprichtte, waren de met kippengaas beschermde officiële aanplakborden voor de verkiezingen reeds gemaakt.

Omdat het onmogelijk was om de affiches van MAMA er nog bij te schuiven, creëerde Trijn Janssens een levende verkiezingsaffiche van zichzelf. Met als achtergrond een zelfgemaakt doek uit aaneengenaaide lapjes stof staat ze dezer dagen al zingend op verschillende plaatsen in en rond Antwerpen.

Hiermee is Trijn Janssens wellicht één van de meest originele campagnevoerders van de verkiezingen van 25 mei. Borgerhout TV sprak met haar.

Bekijk de video op www.borgerhout.tv

PVG

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio