Kompany komt te laat op eigen gala

Print

Kompany komt te laat op eigen gala

Dat Vincent Kompany een geëngageerd man is, weten we intussen, maar zelfs in volle WK-voorbereiding vindt hij de tijd om evenementen voor het goede doel te organiseren. Zoals gisteravond. Go Crazy For Charity, ten voordele van SOS Kinderdorpen en BX Brussels.

In Concert Noble in hartje Brussel verzamelde het kruim, of toch het voormalige kruim, van de Belgische sportwereld: Kim Clijsters, Kim Gevaert, Tomas Van den Spiegel, Xavier Malisse, noem maar op. Ook andere BV's zoals zangers Bent Van Looy en Ronny Mosuse en een heleboel zakenlui waren van de partij.

Anderhalf uur later

Uiteraard woonde de hele familie Kompany het gala bij, op Vincent zelf en vrouw Carla was het wel wachten tot 21.30 uur ruim anderhalf uur nadat de gasten waren gearriveerd. Hij kwam dan ook over vanuit het oefenkamp van de Rode Duivels in Genk. "Ik wil er een jaarlijkse traditie van maken om deze twee organisaties op een leuke manier in de bloemetjes te zetten", aldus Kompany. In zaal Bloody Louis vond er om 23.00 uur nog een afterparty plaats, met muziek van 2manydjs.

DVD

Meer voetbalnieuws