App maakt betalend parkeren gemakkelijker

App maakt betalend parkeren gemakkelijker

App maakt betalend parkeren gemakkelijker

Print
Lier - In Lier kunt u sinds deze week uw parkeergeld voortaan niet enkel meer met een sms maar ook via een app betalen.
Besix Park, de firma die het parkeerbeheer in Lier en nog vijftien andere Belgische steden en gemeenten verzorgt, biedt al geruime tijd sms-parkeren aan. "Sms-parkeren werd tot vorige zondag via P-mobile aangeboden. Maar sinds 12 mei is P-mobile opgegaan in Parkmobile. Deze wijziging brengt enkele nieuwe mogelijkheden voor de gebruiker met zich mee. Vooral de introductie van de Parkmobile Parkeer App is een grote vooruitgang", zegt general manager Frank Vaes.

Met deze app kunt u, op basis van uw gps-locatie, met één druk op de knop uw parkeeractie starten of beëindigen. Hiermee behoort de weg naar de parkeerautomaat voorgoed tot het verleden en betaalt u alleen voor de effectief geparkeerde tijd. De Parkmobile App is beschikbaar voor Android-, iPhone- en Windows-toestellen.

"In de ondergrondse parkings Grote Markt en Dungelhoeff in Lier voeren we het betalend parkeren via de app in de eerste helft van volgend jaar in. Dan hoeft u zelf niets meer te doen. Bij het in- en uitrijden van de parking herkennen camera's uw nummerplaat waardoor uw parkeertijd automatisch geregistreerd wordt", verduidelijkt Frank Vaes.

www.parkmobile.be

Chris VAN ROMPAEY
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio