Line-up strandfeestje BeachvolleyDeluxe bekend

Met vijf toppers van formaat maken de organisatoren van het BeachvolleyDeluxe van de vijftiende editie een waar feest. Eerder wist de organisatie voor haar strandfeestje dat duizenden aanwezigen trekt, Regi Penxten met zijn Summer Madness Tour 2014 te strikken.

De Bruyn Chris

Beachvolley Deluxe is een jaarlijks beachvolleybaltornooi in het centrum van Baal en vindt van 1 tot 3 augustus plaats. “Resident DJ Gregge bijt de spits af.

Daarna neemt Lennert Wolfs de DJ-tafel voor zijn rekening. Hij wordt gezien als één van de jongste en meest getalenteerde Belgische DJ’s allertijden. DJ Bull (by Dave Lambert) volgt en is op zijn beurt een vooraanstaande DJ in de Belgische house-scene”, klinkt het. Nog voor middernacht kunnen feestgangers uit de bol gaan op de Regi Summer Madness Tour. Die werd al eerder gestrikt voor het feest. Hij wordt gevolgd door DJ Mystique en DJ F.R.A.N.K. die tijdens eerdere edities van het Strandfeestje reeds bewezen dat ze de bezoekers uit hun dak kunnen laten gaan. Vorig jaar nam veldrijder en bekende gezicht Sven Nys zelfs plaats achter de draaitafels. De ticketverkoop voor het Strandfeestje, dat jaarlijks vierduizend bezoekers trekt, start op 14 mei om 16u. Info op www.beachvolleydeluxe.be Chris De BruyMeer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio