Gezellig shoppen tijdens de 'Summer Vibes' in Tremelo centrum

Print
Tremelo - Op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni moet je in Tremelo zijn voor een gans weekend gezellig shoppen! Tijdens de 'Summer Vibes' baadt het bruisende handelscentrum alvast in een zomers sfeertje met vrolijke randanimatie. Het ganse weekend verwennen de handelaars hun klanten met speciale aanbiedingen. En op zondag wordt de straat afgesloten voor de traditionele lentemarkt met talrijke gezellige kraampjes.
Een swingende streetband met hun altijd vrolijke dixielandklanken brengt de bezoekers onmiddellijk in de juiste stemming. De kinderen kunnen hun energie kwijt op megacoole-springkastelen of zich uitleven op Pinata's. Pinata's komen van oorsprong uit Mexico. Deze felgekleurde figuurtjes worden gevuld met snoep en confetti opgehangen. De kinderen mogen er geblinddoekt tegenaan slaan zodat er wanneer hij breekt, een stortvloed van snoepjes en confetti uitvalt. Plezier gegarandeerd! Wie trek heeft gekregen, kan smullen van een zoete suikerspin, kraakverse popcorn of een verfrissend ijsje. En dat allemaal gratis!

Summer Vibes in Tremelo centrum zaterdag 31 mei van 10 tot 19 uur zondag 1 juni van 10 tot 17 uur Volg ons op facebook: www.facebook.com/tremelofeest

Summer Vibes is een organisatie van het gemeentebestuur Tremelo in samenwerking met de lokale economieraad, het braderijcomité, de plaatselijke handelaars en marktkramers.

Chris De Bruyn
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio