Dijlefeesten trappen festivalzomer op gang met muziek, kunst én voetbal

Dijlefeesten trappen festivalzomer op gang met muziek, kunst én voetbal

Dijlefeesten trappen festivalzomer op gang met muziek, kunst én voetbal

Print
Mechelen - De 39ste editie van de Dijlefeesten geeft het startschot voor de Mechelse festivalzomer. Van 25 tot 28 juni bieden de Vismarkt en de Haverwerf vier dagen een unieke locatie voor muziek, kunst én voetbal. Tegelijk met de Dijlefeesten vindt ook D.ART plaats, een festival voor hedendaagse beeldende kunst.

Op woensdag 25 juni gaan de Dijlefeesten van start met de finale van de 18de editie van de Maanrockrally. De rally is nog volop aan de gang en vanavond is er nog een voorronde in Club Kamikaze, volgende week in Jeugdhuis Joko. Zes finalisten krijgen uiteindelijk de eer om het drijvende podium vande Dijlefeesten in te wijden. De winnaar krijgt naast een jaar opnametijd en begeleiding bij Motor Music studio ook een plek op de volgende editie van Maanrock. Presentator van dienst is Patrick Riguelle.

Op donderdagavond spelen de Rode Duivels tegen Zuid-Korea en is de wedstrijd live te volgen op groot scherm. Vrijdag en zaterdag mag een nieuwe lichting binnen- en buitenlandse alternatieve muzikanten zichzelf bewijzen. Er zijn negen groepen en twee dj's te gast, waaronder Psychonaut, hitsVille Drunks, Dans Dans, Madensuyu, DJ's the other Brothers, The Reeves, Condor Gruppe, Gruppo Di Pawlowski, Deap Vally en Skip&Die.

Meer informatie vindt u op www.dijlefeesten.be.

Kom alles te weten over de Dijlefeesten in de weekendeditie van Gazet van Mechelen

KVRO

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio