Al 3.000 abonnementen voor Beerschot Wilrijk

Al 3.000 abonnementen voor Beerschot Wilrijk

Al 3.000 abonnementen voor Beerschot Wilrijk

Print
Er zijn al drieduizend abonnementen de deur uit voor het nieuwe seizoen van KFCO Beerschot Wilrijk. Ondertussen is er ook een aantal sponsors gevonden die de huur van het Olympisch Stadion op het Kiel volgend seizoen betalen.

Het lijkt erop dat de supporters van KFCO Beerschot Wilrijk nog niets van het enthousiasme van het afgelopen seizoen hebben verloren. “Hoewel het nog maar mei is, kunnen we toch al een paar fraaie cijfers voorleggen”, zegt clubbestuurder Walter Damen.

De Kielse vierdeklasser zit nu aan drieduizend abonnementen. Daarom hopen ze bij Beerschot dat het aantal van vijfduizend abonnees op het Kiel van afgelopen seizoen minstens geëvenaard wordt.

Ondertussen is de club er ook in geslaagd om sponsors te vinden die de huur van het Olympisch Stadion volgend seizoen willen betalen. “We hebben begin april de vzw Vrienden van het Olympisch Stadion opgericht. De bedoeling is om voldoende mensen te vinden die de huur van het stadion betalen. Dat lukt. We denken dat er eind mei genoeg sponsors zijn voor de huur van het volgende seizoen. Ondertussen zijn ook al onze loges volledig volgeboekt. In de businessseats is er wel nog plaats.”

Geen kloof

Door de vlotte verkoop van de abonnementen heeft Beerschot meer financiële mogelijkheden. “Het geeft ons de gelegenheid om een extra inspanning te leveren bij het aantrekken van nieuwe spelers en de verdere uitbouw van onze club.”

Dat er nog steeds veel animo is, verbaast Walter Damen niet. “We zijn een club voor en door supporters. Er is geen kloof met de fans omdat we meestal gewoon mee in de tribune staan. Dat en het feit dat we afgelopen seizoen bewezen hebben dat er iets moois groeit op het Kiel, verklaart dit succes”, besluit hij.

KFCO Beerschot Wilrijk organiseert op 21 juli een fandag. Het programma is nog niet bekend.

PVDP
Foto GMax

MEER VOETBALNIEUWS