Tv-tip: Eva De Geyter strijdt voor finaleticket 'The Voice'

Tv-tip: Eva De Geyter strijdt voor finaleticket 'The Voice'

Tv-tip: Eva De Geyter strijdt voor finaleticket 'The Voice'

Print
Vanavond betreedt de Zonhovense Eva De Geyter (19) ‘The Voice’-arena met het aanstekelijke ‘Budapest’ van George Ezra. De inzet: één van de vier felbegeerde finaleplaatsen. Haar coach Koen Wauters én de kijkers moeten deze keer samen de knoop doorhakken.

Tijdens de halve finale zal elke coach eerst honderd punten verdelen over zijn twee overgebleven kandidaten. De stemmen van het publiek worden er daarna bijgeteld. Op die manier zullen er aan het einde van de liveshow van de acht halve finalisten nog maar vier kandidaten overblijven die kans maken om Paulien Mathues, de winnares van de vorige editie, op te volgen.

Om door te stoten naar die allerlaatste show moet Eva haar rechtstreekse concurrent en stemmenkanon Laura Tesoro (17), met wie ze vanavond ook een duet zal brengen, verslaan.

“Maar er heerst geen vijandigheid achter de schermen. Onder de coaches hangt er misschien wel een gezonde rivaliteit, zij willen natuurlijk allemaal dat één van hun poulains wint”, lacht Eva.

De overige Limburgse kandidaten, de Genkse tweeling Koen en Jo uit Team Axelle, brengen vanavond naast het groepsnummer met hun coach het lied ‘Mykonos’ van Fleet Foxes en zullen daarna met ‘Mr. Jones’ van Counting Crows in duet gaan met Emma Lauwers.

Lees het volledige interview vandaag in Het Belang van Limburg.

Lees het interview met Koen en Jo morgen in ons weekendmagazine HALLO.

‘The Voice van Vlaanderen’, VTM, 20.35 uur. Sms tijdens de liveshow ‘Eva’ of ‘Koen en Jo’ naar 6677.

SVS, Foto VTM

Nu in het nieuws