Mourinho bekijkt Hazard en Tielemans

Print

Mourinho bekijkt Hazard en Tielemans

Hoog bezoek gisteren in het Regenboogstadion. Niemand minder dan José Mourinho was afgezakt naar West-Vlaanderen om er de wedstrijd Zulte Waregem - Anderlecht bij te wonen. De Chelseatrainer bekeek er de prestatie van Thorgan Hazard, die door de Londenaren aan Essevee wordt uitgeleend.

Binnenkort moet er een beslissing genomen worden over de toekomst van de Gouden Schoen en daarom wilde Mourinho hem zelf eens aan het werk zien. Al ging er ook extra aandacht van de Portugees naar Anderlechtmiddenvelder Youri Tielemans, die ook ergens op het verlanglijstje van de Blues staat.

Het was de eerste keer dat de Special One naar een Belgische competitiematch kwam kijken en dat zal hij geweten hebben. Hij zat op de hoofdtribune tussen de Essevee-fans en zijn aanwezigheid was dan ook een attractie op zich. Voor de wedstrijd werd hij druk gesolliciteerd door Essevee-fans voor de gebruikelijke selfies.

Thorgan Hazard zelf kreeg een mooi afscheid van het thuispubliek. Zij ontrolden een spandoek met als opschrift: ‘Je kwam als een klein broertje en verlaat ons als een ‘golden boy’.’

GeGy
FOTO Belga, PN

Meer voetbalnieuws