Klopjacht op mogelijke verkrachter

Klopjacht op mogelijke verkrachter

Klopjacht op mogelijke verkrachter

Print
In het onderzoek naar de ‘verkrachter van het Middelheim’ is donderdagavond mogelijk een doorbraak geforceerd. Een verdachte vluchtte weg tijdens een controle aan het Nachtegalenpark. De man wordt opgespoord door de politie.

Naar aanleiding van de aanranding en verkrachting van verschillende vrouwen werd in en rond de parken in de buurt van het Middelheimziekenhuis verhoogd toezicht ingezet. Tijdens die extra patrouilles en verhoogde waakzaamheid werd donderdag rond 19u een verdacht voertuig gecontroleerd. De verdachte BMW stond geparkeerd in de Eglantierlaan, vlak bij het Nachtegalenpark.

Toen twee inspecteurs van de politie de auto wilden controleren, gaf de bestuurder plankgas. Een van de politiemensen werd enkele meters meegesleurd en raakte daarbij gewond aan de heup. De bestuurder kon ontkomen.

Veerle De Vries van de lokale politie: “Onze mensen konden de nummerplaat van de man noteren en die kwam eerder voor in drugsgerelateerde feiten.” Het is dus best mogelijk dat de verdachte niets met de verkrachting en de aanrandingen te maken heeft en wegvluchtte omdat hij aan het dealen was. Dat zal verder onderzoek moeten uitwijzen. Faysal A. (33) staat ondertussen geseind.

Lees meer in Gazet van Antwerpen: http://onlinekrant.gva.be

SARE, AK
Foto BHUL, GVA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio