Natalia speelt mee in nieuwste clip van Urbanus (video)

De Kempische zangeres Natalia zingt mee in de nieuwste clip van Urbanus. Het nummer 'De Gas Wordt Afgesloten' is het eerste nummer op Urbanus' laatste album 'Wan Troe Tie'.

In de clip wordt Natalia gestalkt door Urbanus, die haar telkens komt vertellen dat haar gas wordt afgesloten. Urbanus liet weten dat Natalia meteen toestemde, omdat ze vereerd was dat hij een lied over haar schreef.

In 'De Gas Wordt Afgesloten' spelen naast Natalia ook andere Vlaamse bekendheden mee, zoals komiek William Boeva en producer Jean Blaute. "Ik wou graag een ludieke clip maken bij dit nummer en heb Natalia een mailtje gestuurd met de vraag of ze geen goesting had om mee te doen. Ze stemde meteen toe, want ze vond het tof dat ik een lied over haar heb geschreven", aldus Urbanus. "En ik hou van William tussen de nieuwe lichting komieken, hij steekt overal boven uit."

De 64-jarige Urbanus moet zeker niet onderdoen voor die nieuwe lichting, zijn werk blijft immers erg populair. Zo werden in de eerste weken al meer dan 10.000 exemplaren van 'Wan Troe Tie' verkocht, waarmee de plaat goud behaalde. Ook verkocht de komiek in 2011 nog 4 keer het sportpaleis uit. Sindsdien is Urbanus op tournee door Vlaanderen en Nederland.

Bekijk de videoclip via YouTube:

JERL

Nu in het nieuws