Jonge vrouw ramt tuinafsluiting met BMW

Jonge vrouw ramt tuinafsluiting met BMW

Jonge vrouw ramt tuinafsluiting met BMW

Print
Mechelen - Een vrouw van 29 uit Sint-Jans-Molenbeek is dinsdagmorgen lichtgewond geraakt bij een ongeval op de Leuvensesteenweg in Muizen (Mechelen). Nadat ze met een BMW de tuinafsluiting van een woning had geramd, sloeg ze volgens getuigen op de vlucht.

De hulpdiensten werden dinsdag om iets voor 10u opgeroepen voor het ongeval op de Leuvensesteenweg, op de grens met Hever (Boortmeerbeek). Het slachtoffer, een vrouw die illegaal in ons land verblijft, sloeg na de aanrijding op de vlucht. Inspecteurs van de Mechelse politie konden haar dankzij een alerte buurman snel terugvinden. De vrouw had zich verstopt in een tuin. Ze werd voor verzorging overgebracht naar het Sint-Maartenziekenhuis in Mechelen.

De afdeling Mechelen van het Antwerpse parket heeft het rijbewijs van de vrouw ingetrokken. "In het ziekenhuis werd ook een bloedtest afgenomen", zegt woordvoerder Peter Peereboom. Politie en parket voeren een onderzoek naar de precieze omstandigheden van de feiten. Dat gebeurt in samenwerking met de collega's van het parket van Leuven, omdat de vrouw in Boortmeerbeek verblijft.

SVH

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio