Hyperpopulaire Geer & Goor krijgt vervolg

Hyperpopulaire Geer & Goor krijgt vervolg

Celebs

Hyperpopulaire Geer & Goor krijgt vervolg

Print

Vitaya-kijkers hebben zich de afgelopen weken ziek gelachen met het nieuwe programma 'Geer & Goor, effe geen cent te makken'. Daarin werken Gerard Joling en Gordon samen om het ouderenfonds onder de aandacht te brengen. Alleen verloopt die samenwerking niet altijd even gesmeerd tussen de twee Nederlandse diva's.

Wie Gordon zegt denkt meteen aan 'Hotter than my daughter' en 'Hollands got Talent' terwijl Gerard Joling vooral doet terugdenken aan lang vervlogen Eurovisiesong festivals, gebleekte tanden en een immer bruin huidje. Hilarisch als ze afzonderlijk hun ding kunnen doen, maar extra kattig als ze samen worden gezet. Ideaal voor RTL 4 om er een concept rond te breien. Dat kwam er vorig jaar in de vorm van 'Geer en Goor effe geen cent te makken'. De twee diva's werden samengezet in een piepklein huisje en moesten met een minimumloon rondkomen, net zoals zoveel ouderen in Nederland. Het programma kende een groot succes in Nederland en werd ook door Vitaya uitgezonden.

De fans moeten echter niet al te lang op hun honger blijven zitten. RTL 4 heeft namelijk besloten een vervolg te breien aan het programma met het nieuwe concept: 'Geer en Goor Waarheen, Waarvoor'. In dat programma gaan de twee jolige mannen wensen van bejaarden vervullen. Al zullen ze dat wellicht op hun eigen geheide manier doen.

Mieke Geysmans

NIET TE MISSEN