Zus Beyoncé valt Jay-Z aan in lift (video)

Een hotel in New York onderzoekt beelden van een bewakingscamera waarop te zien is hoe Solange Knowles, de zus van de Amerikaanse zangeres Beyoncé, in een lift haar schoonbroer Jay-Z fysiek aanvalt.

De video - zonder klank, met troebele beelden in zwart/wit - toont hoe Solange tegen de Amerikaanse rapper roept en hem begint te slaan. De camerabeelden werden gefilmd in een lift van hotel Standard, waar een feestje plaatsvond na het Met Gala op 5 mei in New York. Ze werden vrijgegeven door entertainmentsite TMZ.com.

Een bodyguard probeert de zichtbaar opgewonden 27-jarige zangeres tot rust te brengen. Beyoncé houdt zich afzijdig. Het trio werd herkend door de kledij dat het voordien ook op het gala droeg.

In een email aan het Franse agentschap AFP laat het hotel weten verontwaardigd te zijn na de verspreiding van de video, die intussen op het internet al veelvuldig werd bekeken, en dreigt het er mee maatregelen te nemen tegen diegene die de beelden wereldkundig heeft gemaakt. "We zijn geschokt en teleurgesteld dat er blijkbaar een tekortkoming is geslopen in ons veiligheidssysteem en de vertrouwelijkheid die we onze cliënten garanderen", luidt het.

Solange Knowles, noch Beyoncé of Jay-Z maakten maandag op hun twitter-account melding van het voorval.

Belga, Foto EPA

Nu in het nieuws