"Zoveel betaal je als je BV's naakt wil zien"

Zoveel betaal je als je BV's naakt wil zien

Celebs

"Zoveel betaal je als je BV's naakt wil zien"

Print

Hij mag dan in de cel zitten, ook van daaruit kan Dennis Black Magic, de veroordeelde seksdelinquent, nog contact houden met de buitenwereld. De man beschikt er over een gsm waarbij hij kan Twitteren. Vorige week viseerde de veroordeelde, in het echte leven gekend als Dennis Burkas, BV-land. Hij zette er naaktfoto's van BV's op, met daarbij de prijs voor hoeveel geld ze uit de kleren gingen.

"Pascale Bal deed het voor 10.00 0 euro. Tanja Dexters ging al uit de kleren voor 5.000 euro. Inge Moerenhout deed het pas na 12.000 euro. Katia Alens en Tania Kloek waren het goedkoopst met telkens 2.500 euro", zo liet de veroordeelde weten.

In Story reageren enkele BV's op de uitlatingen van de man. "Ik ben nog altijd trots op de foto's van mezelf. Ik begrijp niet waarom hij die foto's en de bedragen nu bekendmaakt. De bedragen die hij noemt, zijn volledig voor zijn rekening. Hij verkocht mijn foto's zogezegd voor 750 euro aan Playboy. Ik heb voor dat blad inderdaad geposeerd, maar ik had mijn eigen financiële uitspraken. Ik stoor me niet aan de verhaaltjes die hij rondstrooit. Ik zou geen leven hebben, moest ik me aan alle roddels ergeren. Eerlijk gezegd vind ik het ook zielig voor hem."

Andere BV's zijn harder voor de crimineel. "Het is typisch voor Dennis om op tijd en stond eens voor aandacht te schreeuwen. Ik ga hier geen zaak van maken. Daar steek ik mijn energie niet in."

Photo News / Mieke Geysmans

NIET TE MISSEN