Antwerpcoryfeeën spelen tegen Erik Van Looy en andere fans

RAFC All Stars, een verzameling van ex-Antwerpspelers, neemt het zondag 25 mei op tegen Antwerpsupporters. Deze gelegenheidsmatch komt er naar aanleiding van 90 jaar Bosuilstadion.

drombouts

De definitieve samenstelling van RAFC is nog niet bekend, maar ex-spelers Leo Van Der Elst, Rudi Taeymans, Rudi Smidts, Patrick Goots, Björn Sengier en Alex Czerniatynski bevestigden al hun aanwezigheid. Er zijn ondertussen ook enkele kandidaten voor het supportersteam. Superfan Erik Van Looy en Sulliman Akajjoua lieten al weten dat ze zeker zullen meespelen.

Voor de wedstrijd zal het Bosuilstadion de Vic Meestribune openen. Uiteraard zullen ook het Themacafé en de drankstanden open zijn. Eerder dit jaar bracht het Bosuilstadion ook al een jubileumboek uit, 90 jaar Bosuil.

Praktische informatie

De wedstrijd begint om 15u, maar het Bosuilstadion zal zijn deuren al openen vanaf 13u voor supporters. De organisatie zal de tickets voor de wedstrijd verkopen tegen een prijs van 10 euro. Voor de diehards is er ook een VIP-arrangement voorzien van 60 euro. Alle verdere info staat op www.rafc.be. Fans die willen meedoen kunnen zich kandidaat stellen via info@fasc.be

Foto's: Alex Czerniatynski (links boven), Rudi Smidts (rechts boven), Patrick Goots (links) en Erik Van Looy.

Vastgoed

Jobs in de regio