Elodie Ouédraogo: "Ik zou het fijn vinden als mijn kinderen later aan sport doen"

Elodie Ouédraogo (33) heeft de topsport al een tijdje vaarwel gezegd, maar stilzitten doet ze niet. Ze heeft pas haar kinderkookboek, dat ze in samenwerking met Zeepreventorium heeft gemaakt, voorgesteld. Ze is actief achter de schermen bij Woestijnvis, en op privévlak zijn er ook plannen aan het borrelen.

egeboers

Ze is 33 jaar en heeft in haar leven al veel bewezen. Nu ze al twee jaar geen topsport meer doet is haar leven drastisch veranderd. "Echt missen doe ik de sport niet, en ik ben tevreden met hoe mijn leven nu loopt. Het is goed zo", zo zegt Elodie. Zopas werd haar 'Het Gezonde Kinderkookboek' voorgesteld. "Hierin staan 28 gezonde recepten gekozen door en voor kinderen. Het Zeepreventorium heeft de gerechten gekozen en daarbij naar gezondheid en originaliteit gekeken. Het zullen ook zij zijn die de opbrengst van het boek in ontvangst mogen nemen. Ikzelf kan jammer genoeg slecht koken, maar het zijn simpele gerechtjes die door kinderen alleen kunnen worden gemaakt."

Elodie is nog steeds verloofd met de bekende cartoonist Jeroom, die uitblonk tijdens 'De Slimste Mens ter Wereld'. Of het koppel ondertussen getrouwd is blijft nog maar de vraag, maar kinderen zijn voor Elodie zeker welkom. "Op termijn wil ik wel kinderen. Het belangrijkste is natuurlijk dat ze later gelukkig zullen zijn, maar ik hecht ook wel veel belang aan het feit dat ze aan sport doen."

Photo News / Evelien Geboers

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio