Goldfish.be opent pop-upboetiek in Geitestraat

Goldfish.be opent pop-upboetiek in Geitestraat

Goldfish.be opent pop-upboetiek in Geitestraat

Print
Mechelen - Goldfish.be, de onlineboetiek voor kinderkledij, opent heel de maand mei een Popupshop in de Geitestraat nummer 25. Vrijdag vond de opening plaats met allerlei welkomstkortingen.
"De eerste dag was alvast een succes", verklaart zaakvoerster Eva Devisch (35). "Ons vast clientèle was aanwezig, maar ik zag ook veel nieuwe gezichten. Passanten die de winkel hadden opgemerkt. Zij konden allemaal genieten van welkomstkortingen, een glaasje bubbels en ballonnen voor de kinderen."

Met de pop-upwinkel wil Devisch afwisseling creëren tussen haar on- en offline activiteiten. "Naast de online verkoop, organiseerden we al vier keer per jaar een Home Shopping in het Goldfish-huis in de Leopoldstraat, maar nu was de tijd rijp voor een Pop-upshop", verklaart ze. "De combinatie van on- en offline verkoop is voor ons zeer belangrijk. Beiden versterken elkaar en vullen elkaar aan. Tijdens de offline momenten, krijgen we andere feedback dan online en is er ruimte voor nog meer persoonlijk contact. Bovendien kunnen de klanten en nieuwe bezoekers zich op een andere manier in de Goldfish sfeer onderdompelen dan bij de online beleving."

De Goldfish Pop-upshop zal geopend zijn van 2 mei tot en met 31 mei.

NIGE

Foto Patrick Hattori
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio