Chiro vreest camping The Hive niet

Chiro vreest camping The Hive niet

Chiro vreest camping The Hive niet

Print
Berlaar - Rock Werchter baat dit jaar met The Hive een eigen festivalcamping uit.
"Toch zal onze Camping C3 op alle vlakken beter zijn", reageert Yves Deziron van Chiro Berlaar-Heikant.

De aankondiging dat The Hive de beste festivalcamping zal zijn, schoot bij Chiro Berlaar-Heikant een beetje in het verkeerde keelgat. "Onze Camping C3 doet al sinds 2008 wat The Hive nu belooft. Kwaliteit, comfort en beleving zijn al vanaf het begin onze waarden, terwijl veiligheid en gezelligheid onze camping compleet en uniek maken. The Hive heeft de ambitie om de beste te zijn, maar het spijt ons, want ze zullen altijd minstens tweede eindigen."

"Om deze competitie wat visibel en ludiek te maken, gaan we dit jaar onze camping ook een naam geven: The Bear. Je weet wel: The Hive staat voor een bijenkorf en onze beer lust dat wel. We zijn er zeker van dat The Hive het goed gaat doen op de A-zone en we wensen hen alle succes toe, maar voor het betere werk kan je dus beter naar de C-zone komen. Voor de afstand tot het festivalterrein moet je het niet laten, want Camping C3 ligt even kortbij de festivalweide."

"Twijfel je nog? Wat ons helemaal uniek maakt, is het doel van onze camping.
De Chiro van Berlaar-Heikant gaat nieuwe lokalen bouwen en de opbrengst van de camping gaat integraal naar dit project. Geen zakken vullen dus, maar een mooi en goed doel voor de jeugd."

www.campingc3.be

Chris VAN ROMPAEY
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio