Duizenden badeendjes racen op Binnennete

Duizenden badeendjes racen op Binnennete

Duizenden badeendjes racen op Binnennete

Print
Lier - Een Binnennete vol dobberende, gele badeendjes. Daaraan mag u zich op zondag 18 mei aan verwachten. Deze Duck Race is een initiatief van Rotary Club Lier. De opbrengst gaat naar de vzw Pinocchio, die zich inzet voor kinderen en jongeren met brandwonden
Voor slechts vijf euro neemt je badeendje deel aan de wedstrijd die start om 14u aan de Sint-Jansbrug, vlak bij de Zimmertoren. "Meer dan 10.0000 eendjes leggen een traject af van vijfhonderd meter, waar ze naar schatting twee uur over zullen doen. De eigenaar van het eendje dat als eerste de aankomstlijn aan de Vismarkt overschrijdt, wint de hoofdprijs: een gloednieuwe Opel Adam.
Er zijn ook nog enkele andere mooie prijzen", zegt Mario De Meutter, die de Duck Race coördineert.

Vanaf 13u start de animatie voor groot en klein. Na de race staat er nog een optreden van de coverband Fair-PlaySpecial en een dj-set op het programma.
De toegang tot dit evenement is gratis.

Wie nog wil deelnemen aan de Duck Race, kan een eendje adopteren bij handelaars in Lier, Koningshooikt, Duffel, Berlaar en Nijlen. De volledige lijst vindt u op de website. Op zondag 18 mei zijn de eendjes te koop in het Buyldragershuisje op het Felix Timmermansplein van 10u tot 13.30u.

www.duckracerotary.be

Chris VAN ROMPAEY

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio