Lekker tafelen in Kiliaan

Lekker tafelen in Kiliaan

Lekker tafelen in Kiliaan

Print
Duffel - De Nethe was jarenlang een bekend eetadres in Duffel. Sinds vorige zaterdag is de zaak aan de Kiliaanstraat 40 omgedoopt tot brasserie-restaurant Kiliaan. Jan Crols is de nieuwe zaakvoerder. Hij zorgt voor lekkere hapjes in de brasserie en culinaire hoogstandjes in het restaurant.
"De voorbije drie jaar was De Nethe uitsluitend een restaurant. Nu ik de zaak overgenomen heb, keer ik terug naar het vroegere, succesvolle concept.
Dat betekent dat je vooraan in de zaak opnieuw een brasserie vindt, terwijl het restaurant zich weer achteraan bevindt. Beide hebben een aparte menukaart. Hierdoor is er ongetwijfeld voor ieder wat wils én voor elk budget", benadrukt Jan Crols.

"Belangrijk om weten, is dat we opnieuw aanknopen met een oude traditie, namelijk kreeft. Het kreeftenmenu kost 58 euro en bestaat uit: een halve kreeft Belle-Vue, cappuccino van kreeft, halve kreeft met lookboter en een dessert naar keuze of Irish Coffee. Voor het maandmenu van vier gangen met asperges vragen we 48,50 euro."

Info: 015.31.06.26, www.kiliaan.eu

Chris VAN ROMPAEY
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio