Veel volk op avondmarkt ondanks fris weer en nieuw busincident

Print

Veel volk op avondmarkt ondanks fris weer en nieuw busincident

Zandhoven - Ondanks de ongebruikelijk frisse temperatuur, was het toch gezellig flaneren op de avondmarkt in Zandhoven. De middenstanders hadden met een groot podium en optredens voor het gemeentehuis voor de nodige animatie gezorgd, en ook bij 'de Jos' zat het terras stampvol. Veel verenigingen en politieke partijen stonden met een standje.
Op exact dezelfde plaats als waar het busincident met de twee koppige vrouwelijke buschauffeurs zich dinsdag afspeelde, was er weer een incidentje met een koppige chauffeur die de omleiding niet wou volgen, alle verbodsborden negeerde en gewoon de nadarafsluiting van de markt opzij zette om tot de bushalte te rijden. Even later stond zijn foto al herkenbaar op internet.

"Handig om hem te identificeren", reageert woordvoerder Koen Peeters van De Lijn. "Die man mag het maandag net als zijn twee vrouwelijke collega's eerder deze week komen uitleggen. Alle chauffeurs en de dispatching waren ingelicht dat het markt was in Zandhoven. Dit lijkt wel in scène gezet!"

KMA

Foto's Mia Uydens

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio