Noémie uit Mijn pop-up restaurant: "Ik wil geen restaurant runnen"

Met de eerste sluiting voor de deur, slijpen de duo's van VTM's 'Mijn pop-up restaurant!' stilaan de messen. Het Antwerpse duo Jeremy en Noémie kenden al een bewogen week: sommelier Max nam onverwacht ontslag.

Hebben jullie Max nog gezien sinds zijn ontslag?

Jeremy: "Natuurlijk. Max heeft hier na de ruzie nog een paar dagen gewerkt en hij hielp zelfs nog om onze nieuwkomer Celeste op te leiden. We hebben alles uitgepraat maar dat kwam niet meer aan bod in de uitzending. Het probleem met Max was gewoon dat hij normaal in wat stijvere zaken werkt, terwijl hij hier in overall rondloopt, en dat is zijn ding niet. Zet mij in een grootkeuken en ik ben ook niet gelukkig."

De druk is erg hoog en Jeremy betaalde al een hoge prijs toen zijn vriendin het uitmaakte. Zouden jullie na het programma nog een restaurant beginnen? Jeremy: "De kijker krijgt een fout signaal met het programma. Want vergis je niet: nu een restaurant opstarten, is niet haalbaar. Dat we winst maken heeft veel te maken met de voordelen van een tv-programma. Welk onbekend startend restaurant zit zowel 's middags als 's avonds vol? Noémie: "Nee! Ik wil geen restaurant runnen. Ik heb gezien dat dit niks voor mij is. Wat ik hier meemaak is een geweldige ervaring omdat ik jong ben. Ik ben een echt familiemens en droom van een eigen gezinnetje. Daar moet jet tijd voor maken en dat lukt nooit als je een restaurant hebt."

Lees het volledige interview in de weekendkrant van Gazet van Antwerpen.

GUVV

Foto Wim Hendrix

Nu in het nieuws