Mourinho streng voor Hazard: "Offert zich niet op voor het team"

Mourinho streng voor Hazard: Offert zich niet op voor het team

Mourinho streng voor Hazard: "Offert zich niet op voor het team"

Print
Chelsea-trainer José Mourinho heeft zich vrijdag op zijn wekelijkse persbabbel kritisch uitgelaten over Rode Duivel Eden Hazard. De Portugees was niet tevreden over de prestatie van de Belg in de met 1-3 verloren terugwedstrijd in de halve finale van de Champions League tegen Atletico Madrid.

Volgens Mourinho had de 23-jarige flankaanvaller boter op het hoofd bij de gelijkmaker van Adrian Lopez. "Bij de 1-1 verloor hij Juanfran uit het oog, waardoor de rechtsachter Adrian de 1-1 kon voorschotelen", aldus 'The Special One'. "Hazard is het soort speler dat zich niet opoffert voor het team. Mentaal is hij nog niet klaar om een hele wedstrijd te focussen op zijn rechtstreekse tegenstander en om ook zijn verdedigende werk op te knappen."

Hazard zou na de wedstrijd ook verklaard hebben dat Chelsea "niet gemaakt was om te voetballen", iets wat Mourinho echter ontkent. "Die uitspraken werden verdraaid. Ik heb het interview beluisterd en sommige media hebben zijn woorden gewoon niet juist weergegeven."

Mourinho werd ook gevraagd naar zijn mening over de indrukwekkende prestatie van Atletico-doelman en Chelsea-huurling Thibaut Courtois. "Voor zover ik weet speelt Courtois voor Atletico Madrid en ik wil het liever niet hebben over spelers van andere ploegen."

Foto Reuters

Meer sportnieuws