Gevaarlijke situatie afrit Bunderdijk

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) begint 5 mei te werken op de brug en de opritten van het complex over de A12 aan het Laageind. Tegen eind juni moet alles achter de rug zijn.

Vandewalle Erik

Afrit Bunderdijk

Verkeer dat de afrit aan het vliegveld van Hoevenen neemt, moet normaal gezien voorrang geven aan het verkeer op de N114 Ettenhoven. Vanaf maandag 5 mei verandert dat. Wie dan van de A12 komt, krijgt voorrang op het verkeer op Ettenhoven. De verkeersborden en belijning worden tegen dan aangebracht. Het wordt er opletten geblazen!

Abtsdreef

Veel vrachtwagens van de firma Aertssen die normaal vlak bij het bedrijf de A12 nemen, moeten nu ook rondrijden. In de Abtsdreef tussen het postkantoor en de Mispelaarlaan verdwijnen tijdelijk enkele plantvakken. “Wanneer gelede bussen en grote vrachtwagens elkaar daar kruisen dreigt het verkeer vast te lopen. Daarom gaan we ook een tijdelijk parkeerbod opleggen aan de kant van het postkantoor”, aldus nog de burgemeester.

Dienstoprit Zandvliet

Als alternatief voor het afsluiten van het complex in Stabroek, wordt de dienstoprit naar de A12 in Zandvliet uitzonderlijk open gesteld voor verkeer van minder dan 3,5 ton.

Info : www.stabroek.beMeer info in Gazet van Antwerpen van zaterdag 3 mei, editie Noord.

Erik Vandewalle


Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio