Jongeman krijgt klappen na ingeven foute pincode

Een 18-jarige man werd donderdagavond brutaal overvallen in de Cogels-Osylei. Toen zijn bankkaart werd geblokkeerd, kreeg de man enkele rake klappen. De daders zijn spoorloos.

drombouts

Het slachtoffer wandelde rond 22 uur in de richting van de Draakplaats, toen hij plots voelde hoe een man een arm om z'n schouder legde. Een tweede man nam zijn portefeuille uit de achterzak. Ze stalen ook z'n gsm, geld en een iPod.

Het duo dwong de jongeman ook om de pincode van z'n bankkaart te geven. Daarna wandelden ze samen naar een bankautomaat op de Plantin en Moretuslei. Daar werd de man verplicht om geld af te halen.

Omdat hij twee keer de foutieve code ingaf, werd de bankkaart geblokkeerd. Het slachtoffer werd meegenomen naar een afgelegen plaats en daar kreeg hij een paar rake stompen in z'n ribben en tegen z'n been. Daarna vluchtten de daders weg.

De jongeman kon bij vrienden in de buurt terecht. Van daar uit verwittigde hij de politie. Het slachtoffer deed samen met de politie een rondrit in de buurt op zoek naar de daders. Voorlopig ontbreekt ieder spoor.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio