Antwerp heeft licentie beet

Antwerp heeft licentie beet

Antwerp heeft licentie beet

Print
Antwerp mag ook volgend seizoen in tweede klasse spelen. Het Belgische Arbitragehof voor de Sport heeft de club een licentie toegekend.

Eerder had de voetbalbond dit geweigerd. Maar nadat Antwerp een akkoord bereikte met ex-voorzitter Eddy Wauters en de club niet langer bedreigd werd door een miljoenenclaim heeft het BAS die beslissing teruggedraaid.

Opluchting

"Eind goed, al goed", laat het clubbestuur weten in een persbericht. "Met een tot in Brussel hoorbare zucht van opluchting, kunnen wij vandaag formeel mededelen [...] dat de continuïteit van onze werking tot 30 juni 2015 in voldoende mate gegarandeerd is, zodat wij ook volgend voetbalseizoen onze kansen in de tweede nationale afdeling kunnen verdedigen."

Het clubbestuur wil benadrukken dat "onze financiële vooruitzichten, op dit ogenblik, fundamenteel en aanzienlijk beter zijn dan in de voorbije jaren ooit het geval is geweest en dat onze resterende verplichtingen zijn afgedekt."

"Wij willen een in alle opzichten moderne en efficiënte organisatie uitbouwen die de basis kan leggen voor een nieuwe bloeiperiode van RAFC. Daartoe zullen ook contacten worden gelegd met alle betrokkenen. Het clubbestuur zal hiervan op korte termijn werk maken en daarover zo spoedig mogelijk verder communiceren."

WVO

Archieffoto Gmax

Meer voetbalnieuws