Brandweer Zandhoven daagt sportievelingen uit voor goede doel

Brandweer Zandhoven daagt sportievelingen uit voor goede doel

Brandweer Zandhoven daagt sportievelingen uit voor goede doel

Print
Zandhoven - Extra dag brandweerfeesten voor 24 uur-aktie voor het goede doel tijdens weekend 27-28-29 juni!

Brandweer Zandhoven gaat voor hulp aan een goed doel en doet er dit jaar terug een extra dag Brandweerfeesten bij vanaf vrijdagavond 27 juni. Alle sympathisanten, hun familie, vrienden en geïnteresseerden dagen wij uit voor een immense sportieve opgave.

Namelijk 24 uren lopen en/of fietsen op indoor-toestellen ten voordele van 'Reva' Pulderbos...het revalidatiecentrum in België en de referentie voor hulp aan kinderen en jongvolwassenen met chronische aandoeningen of letsels door ongevallen !

Vanaf 1 mei kunnen sportievelingen -en minder sportieve mensen zich inschrijven om minstens 10 minuten op een loopband te wandelen of lopen of op een spinfiets te crossen. Laat je sponseren voor minstens 5 euro per blok van 10 minuten en al dit geld gaat integraal naar het revalidatiecentrum van Pulderbos. De bedoeling is dat er gedurende 24 uur minstens 1 van de 4 toestellen in beweging is.

Ook voor 's nachts zoeken wij lopers en fietsers en hopen hier ook mensen voor te vinden. We willen niet dat de ketting breekt. Twe0e groepen, de harmonie en een DJ komen vrijdagavond en nacht voor gratis ontspanning zorgen terwijl U zich inspant en op zaterdag hebben we nog zumba-sessies en komt papa Chico langs voor de kinderen.

Ben je niet zo sportief kom dan gewoon naar onze optredens kijken of kom pannenkoeken eten op zaterdagnamiddag. De aktie start op vrijdagavond 27 juni om 20 uur gedurende 24 uur en op zaterdagavond en zondag gaan we gewoon verder met onze feesten.

Inschrijvingen en info vanaf 1 mei op onze nieuwe site www.run4reva.be of op de facebookpagina van Run4Reva-Brandweerfeesten-Zandhoven.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio