Bal Populaire met The Legends

Muziekgroep 'The Legends' -bestaande uit Herentalsenaren die hun strepen verdienden in allerlei bands, speelt op zaterdagavond 3 mei een concert voor iedereen die nog eens zijn beste beentje wil voorzetten of wil genieten van goede live muziek.

Marc Helsen

Afspraak in cultuurcentrum 't Schaliken.

The Legends zorgen op die manier voor spetterende afsluiting van de week van de amateurkunsten 2014 met een 'Bal Populaire'

"Alle nummers staan in de juiste volgorde vermeld in het programmaboekje, zodat je al op voorhand je danskeuze kan maken", zegt cultuurschepen Ingrod Ryken, die zelf meezingt in de band.

The Legends hebben, naast Ryken,nog vijf andere vocalisten: Karin Decap, Sandra Pluys, Nancy Buyens, Bert Geeraerts en Hans Rombouts. Die maken het voor de band mogelijk om verschillende genres te bezoeken: van Crooner tot Pop, van Rock naar Lady Gaga, van Reggae tot Soul.

Wie de beentjes wil strekken kan dat dus op de tonen van muziek van Joe Cocker tot Michael Bublé, van Mink Deville tot Simply Red, Van Grace Jones tot Axelle Red.

Het basistapijt voor de vrolijke dansavond wordt gelegd door vier muzikanten: Tony Decap op toetsen, Karel Leysen op gitaar, Guy Moors op drums en Paul Vrindts op bas. Speciaal voor Bal Populair worden The Legends uitgebreid met vier blazers. Dit jaar zijn dat Birger, Bert, Jochen en Roger.

De live muziek wordt afgewisseld met DJ Kristoff Mertens.

"Wij willen ons publiek een grandioze dans- en luisteravond bezorgen", zegt Ingrid Ryken.

Aanvang om 20u30. Deuren om 20u.

Tickets: Cultuurcentrum't Schaliken www.schaliken.be

.

Marc HELSE
Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio