Win een meet & greet met de beste dj van de wereld

De Nederlandse dj Hardwell komt op vrijdag 16 mei voor de allereerste keer naar het Antwerpse Sportpaleis.

jatimmermans

De tickets voor zijn doortocht in de Scheldestad vlogen de deur uit. Niet abnormaal, als je weet dat de 26-jarige Nederlander in oktober nog werd verkozen tot beste dj van de wereld. Robbert van de Corput, zoals zijn echte naam luidt, deed vorig jaar het publiek op Tomorrowland en Summerfestival nog uit de bol gaan, nu moet het dak van het Sportpaleis eraf.

'Summerfestival presents: I AM HARDWELL' wordt zonder twijfel een fenomenaal feestje, en het kan nóg specialer worden. Gazet van Antwerpen mag twee lezers een unieke ervaring laten beleven. Eén duo kan gratis naar het uitverkochte evenement én mag een babbeltje slaan met de topdj.

Wil jij kans maken op een meet & greet met Hardwell? Stuur dan een mailtje naar hier@reageren.be en motiveer waarom jij een megafan bent. Zag je hem al aan het werk op Tomorrowland of Summerfestival? Of maakte je al een tripje naar het buitenland om te feesten op zijn beats? Laat het ons dan weten. Vergeet niet je naam, woonplaats en e-mailadres te vermelden.

Foto AFP

MEER OVER interactief

Nu in het nieuws