"Laurens zijn vertrek zou een bijzonder zware klap voor Astrid Bryan zijn"

Laurens zijn vertrek zou een bijzonder zware klap voor Astrid Bryan zijn

Celebs

"Laurens zijn vertrek zou een bijzonder zware klap voor Astrid Bryan zijn"

Print

Laurens Nuyens was bijzonder snel om de geruchten van zijn vriendin Leen terug te draaien. Zij beweerde namelijk dat Laurens snel naar België zou verhuizen om met haar te gaan samenwonen. "Niets van aan", fulmineerde De Lau, en dat deed meteen heel wat wenkbrauwen fronsen. Zat er een haar in de boter bij Laurens en Leen? Of was er meer aan de hand?

"Astrid woont al zo lang in LA dat ze dat niet zomaar zal opgeven. Ze werkt er mee aan de blog The Blonde And The Brunette en heeft er een leven opgebouwd. Astrid is verankerd in die buurt", laat een vriend van de broer en zus in TvFamilie weten. Bovendien is de Lau erg loyaal aan zijn zus. Zij was het die hem naar Amerika haalde, die hem een job bezorgde maar hij was het ook die na haar huwelijksbreuk zijn zus bijstond in haar ellende, die hielp om de uitwerpselen uit haar huis te scheppen toen er rioleringsproblemen waren. Twee handen op één buik dus. "Laurens is echt wel de belangrijkste persoon in Astrids leven. Moest hij wegvallen dan zou dat een heel zware klap zijn. We zullen moeten afwachten hoe Astrid daarmee zou omgaan", aldus de vriend nog.

Ook Leen beseft dat Astrid nog een moeilijke kandidate zal worden om aan de kant te schuiven. Al is ze strijdlustiger dan ooit: "Tja, natuurlijk vindt Astrid het jammer dat Laurens zal verhuizen, maar dat is het leven."

Mieke Geysmans

NIET TE MISSEN