Hele zomer openluchtcinema op parking Bobbejaanland

Hele zomer openluchtcinema op parking Bobbejaanland

Hele zomer openluchtcinema op parking Bobbejaanland

Print
Kasterlee - Na Mechelen krijgt ook de Kempen een openluchtcinema. Tijdens de zomermaanden kampeert bioscoopketen Utopolis met de Drive-In Movies op de parking van Bobbejaanland in Lichtaart.

Drive-In Movies wil meer zijn dan louter een filmfestival. "Zeven jaar geleden hebben we een conceptwissel gemaakt", legt woordvoerster Tanja Piessens uit. "We zijn toen gestart met Utopolis Beach, wat de beleving compleet maakt. Dj's, een nagebootst strand en een echte bar zorgen voor een zomerse sfeer. Dit jaar staan er in Mechelen zelfs jacuzzi's ter beschikking. Op de parking van Bobbejaanland lanceren we een vergelijkbaar kader, alleen iets kleiner."

Met de tweede locatie komt de bioscoopketen tegemoet aan de uitdrukkelijke wens van Kempense filmliefhebbers. "Die vroegen al langer om een soortgelijk initiatief in hun buurt. We hebben lang gezocht naar een geschikte locatie, en dankzij Bobbejaanland hebben we die nu gevonden. Er is ruimte voor een tweehonderdtal wagens. Met de achtbaan op de achtergrond wordt het een unieke setting

."

Lees dinsdag meer in Gazet van Antwerpen - Editie Kempen

PETER BRIERS

Foto AFP: Enkele toeschouwers genieten van 'Back to the Future' tijdens een Drive-In Movie in openlucht

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio