Allemaal leugens? Bedrijven ontkennen: "We willen niet samenwerken met Harry en Olga "

Harry en Olga uit The Sky is The Limit leken goed op weg om het nieuwste it-showbizzkoppel te worden. Move over Astrid Bryan, Olga was de nieuwste dame om op de voet te volgen. De bedrijven stonden massaal te trappelen om met hen te mogen samenwerken, zo beweerde Harry, al vallen die bedrijven nu volledig uit de lucht.

mgeysmans

"Dat wij een samenwerking willen aangaan met Harry en Olga klopt helemaal niet. Ik weet niet wie dat gerucht de wereld heeft ingestuurd, maar van een mogelijke overeenkomst was en is totaal geen sprake. Wij hebben hen meteen gebeld om dit een halt toe te roepen, maar toch blijven Olga en Harry volhouden dat wij hen gecontacteerd hebben voor een voorstel. Voor eens en voor altijd: er komt geen krasbiljet waar Olga op staat", aldus de Nationale Loterij in TvFamilie.

Wanneer Harry gevraagd wordt wie die andere bedrijven dan zijn, die zo graag met hen willen samenwerken, kan de man geen namen noemen. "Maar onze map met voorstellen is superdik, we moeten er al een elastiek om heen doen, anders valt hij open".

Photo News / Mieke Geysmans

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER