Dichter Tony Rombouts interviewt thrillerauteur Bob Mendes in bibliotheek aan de Bist

Thrillerauteur Bob Mendes is op donderdag 8 mei om 20 uur in de bibliotheek in het gemeenschapscentrum aan de Bis de gast van dichter Tony Rombouts. Die interviewde de schrijver ook al in 1984 aan het begin van zijn schrijverscarrière.

Luyten Luk

De literaire avond een initiatief van de Vereniging van Vlaamse Letterkundigen, Haiku-centrum Vlaanderen, de Openbare Bibliotheek van Wilrijk en het district. Het wordt het laatste grote interview met Bob Mendes, die op 15 mei 86 wordt.

De auteur is erelid van de Vereniging van Vlaamse Letterkundigen, ere-voorzitter van het Genootschap voor Vlaamse Misdaadauteurs en van de prestigieuze literaire prijs ‘De Diamanten Kogel’. Van zijn hand verschenen tientallen thrillers waarvan er enkele als ‘Vergelding’, ‘Medeschuldig’ en ‘De Kracht van het Vuur’ in de prijzen vielen.

Het Grote Interview is een initiatief van de Vereniging van Vlaamse Letterkundigen, Haiku-centrum Vlaanderen, de Openbare Bibliotheek van Wilrijk en het district.

De inkom op 8 mei is gratis, maar omdat het aantal plaatsen beperkt is, wordt wie aanwezig wil zijn verzocht een seintje te geven via letterkundigen-vvl@skynet.be of via 03 829 16 98.

Luk Luyten

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio