Britse mannen durven hun onderbroek 7 jaar dragen!

Het is geen geheim dat er mannen zijn die best wat hulp kunnen gebruiken met hun kleding. Maar een onderbroek 7 jaar in gebruik hebben gaat toch echt wel wat te ver. Toch zijn de meeste mannen zich van geen kwaad bewust.

egeboers

Uit een Engelse studie blijkt dat Britse mannen het absoluut niet noodzakelijk vinden om eens een nieuwe onderbroek te kopen. Ze lopen liever 7 jaar lang met dezelfde collectie rond. Hygiënisch is dit allerminst maar zelf zien ze er geen graten in. "Ik draag mijn onderbroeken zelfs nog als er gaten in zitten", zegt een getuige. Mannen hechten dus niet veel belang aan ondergoed en hebben wellicht gewoon geen zin om speciaal te gaan winkelen voor nieuwe onderbroeken.

Samsung heeft 3 jaar geleden al eens een onderzoek gedaan naar de hygiëne van de Britten. Toen bleek dat 8,7 miljoen Britten hun ondergoed meer dan 1 dag draagt. Het gekke was toen dat het hier vooral ging om koppels en niet over single mannen. Zelfs vrouwen moesten bekennen dat ze hun lingerie vaak minstens twee dagen na elkaar aandoen. Het is zelfs zo dat het niet enkel ondergoed is dat te weinig wordt gewassen, maar ook kleren in het algemeen. Een kwart van de ondervraagden toen vond zelfs dat kleren moeten stinken voor ze moeten worden uitgewassen.

Photo News / Evelien Geboers

NIET TE MISSEN