Delhaize geeft klanten voortaan inkijk bij slagerij en bakkerij

Supermarktketen Delhaize heeft dinsdag een uniek winkelconcept voorgesteld in het nieuwe filiaal in Wezembeek-Oppem. "We willen de klanten meer betrekken door met inrichting en technologie te spelen", aldus woordvoerder Roel Dekelver.

drombouts

De Delhaizegroep heeft een unieke winkelformule voorgesteld in het nieuwe filiaal in Wezembeek- Oppem. "De klant staat centraal", benadrukt Delhaize-woorvoerder Roel Dekelver. De jongste generatie winkels heeft enkele nieuwigheden. "We gebruiken nieuwe technologie en spelen met de inrichting", aldus Dekelver.

De groente- en fruitafdeling en de wijnafdeling krijgen een totale make- over. De slagerij, de bakkerij en het visatelier komen dan weer achter glas te staan. "Zo worden klanten bij de bereiding betrokken en kunnen ze op de voet volgen wat er gebeurt", weet Dekelver.

"Bovendien zorgt het voor meer interactie. De klanten kunnen gemakkelijker om een specifieke bestelling of om een suggestie vragen." De winkels worden uitgerust met gratis wifi en worden uitgerust met een uitgebreid assortiment voor mensen met een lactose- of glucoseallergie. "Dat gebeurt op vraag van klanten en medewerkers zelf."

SVDV

Foto Photo News

Nu in het nieuws