Joke Van de Velde kampt met stalker

Ex-Miss België en presentatrice op Q-Music Joke Van de Velde wordt belaagd door een stalker. Vier maanden geleden begon de ellende en intussen is ze ook al naar de politie gestapt. "Ik ontving eerder al bizarre post, maar nu loopt het de spuigaten uit."

evrolix

Joke Van de Velde ontving vier maanden geleden voor de eerste keer een pakketje. "Toen ik thuis kwam, wachtte een kartonnen doos me op in de hal. Er stond geen afzender op. Het pakket was gevuld met knuffelbeertjes, champagne en brieven geschreven met rode inkt. Sindsdien vind ik wekelijks zulke pakjes in mijn postbus en ontvang ik akelige emails. In zijn laatste brief beweert hij mijn huis al bezocht te hebben. Het wordt steeds akeliger."

Intussen is de identiteit van de stalker bekend. Hij ondertekende zijn laatste brief immers met naam en adres. Hij beschouwt de ex-Miss als een goede vriendin, maar Van de Velde zelf kan er echt niet mee lachen. Ze deed op Q-Music al een oproep naar hem om hem te doen stoppen, en stapte daarna naar de politie.

Foto Geert de Rycke

Nu in het nieuws