Louis Talpe: "Je moet niet knap zijn om schoon gevonden te worden"

Louis Talpe werd onlangs uitgeroepen tot meest sexy acteur van de Benelux. En dat is niet zonder reden. De man heeft een uiterst afgetraind lichaam waardoor heel wat vrouwen in zwijm vallen. "Maar dat zorgt er niet automatisch voor dat mensen je mooi vinden", beweert Talpe.

mgeysmans

"Ik sport vaak, zeker vijf keer per week, maar doe dat om me goed in mijn vel te voelen. Als ik twee dagen na elkaar niet sport, loop ik de muren op. Het zou maar erg zijn als je dat niet zag aan mijn lichaam, maar het is niet voor mijn uiterlijk dat ik het moet doen. Ik geniet er gewoon van om in beweging te blijven. Een afgelijnd lijf is dus mooi meegenomen, maar geen doel. Ik zie die benoeming tot meest sexy acteur dan ook vooral als een publieksprijs. Als beloning dat ik het wel goed doe ginder. Maar of ik mezelf nu helemaal fantastisch vind? Neen hoor… En ik ben nog steeds van mening dat je niet altijd mooi moet zijn om schoon gevonden te worden", steekt Talpe van wal in TvFamilie.

"Als je gelukkig bent met jezelf en in je leven, dan straal je dat ook uit. Dan lachen je ogen mee. Daarom is het voor mij enorm belangrijk om oprecht gelukkig te zijn. Dat werkt echt aanstekelijk. That's the secret."

Photo News / Mieke Geysmans

NIET TE MISSEN