Kompany opent sportcafé op Groenplaats

Print

Kompany opent sportcafé op Groenplaats

Antwerpen - Het is al langer geweten dat Vincent Kompany met veel zaken buiten het voetbal bezig is, Nu stapt de kapitein van de Rode Duivels ook in de horeca. Eind mei opent Kompany een sportcafé op de Groenplaats. Good Kompany komt daar waar vroeger de Karbonkel was gehuisvest.

Het is de bedoeling dat in Good Kompany de belangrijkste sportevenementen ter wereld op grote schermen worden uitgezonden. Het zal een trendy zaak zijn waar bijvoorbeeld videospelletjes kunnen gespeeld worden, maar het moet ook een gezellige loungy club worden waar deejays zullen optreden tot in de vroege uurtjes. Kompany zal uiteraard niet zelf achter de bar staan.

Er komt ook een Good Kompany in Brussel, op de hoek van de Grote Markt en de Heuvelstraat. Die opent morgen, vrijdag, al zijn deuren. In Antwerpen is de opening voor eind mei voorzien.

Hotel

Moussa Dembele is ook een actieve Rode Duivel buiten het voetbal. Hij kocht twee jaar geleden, samen met zijn zus Assita, een historisch pand op de Antwerpse Melkmarkt, vlak bij de Groenplaats. Ze willen er een charmehotel gaan uitbaten.

Normaal was de opening al gepland voor vorig voorjaar, maar de toekenning van de nodige vergunningen loopt vertraging op, aangezien het om een zeldzame historische parel in de binnenstad gaat.

Lees meer in uw krant.

LDR / RALI / STB / SBE

Foto's JVDP / Belga

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio