Massage à la carte

Print
Geel - Donderdag 16 april 2014 ging de derde editie van de Geelse Grietenavond door. Tijdens deze jaarlijkse beurs worden vrouwen goed verwend. Naast een leuke show en proevertjes kreeg iedereen een goodiebag.
Een opvallende aanwezige op de Geelse Grietenavond was Massage-à-la-carte, een éénmanszaak gelegen in Elsumerblok 16 te Geel. Hier kan u genieten van een uitgebreid gamma tafel- en stoelmassages. Holistische massage, rug-nek- en schoudermassage, zwangerschapsmassage, ... Naast massages kan u er ook terecht voor medische pedicure met specialisatie diabeten en gelaatsverzorging. Massage-à-la-carte is gespecialiseerd voor wellness en verzorgende behandelingen bij kankerpatiënten en mensen met beperkingen. Zo zal hun toekomstige website ook gericht zijn naar slechtzienden en blinden. Het is een huiselijke praktijk waar u zich onmiddellijk thuis voelt, waardoor alle behandelingen ook gemoedelijker en gezelliger verlopen.

Workshops Vanaf mei worden er elke tweede dinsdag van de maand om 20u in de praktijk van Massage-à-la-carte workshops gegeven. Zo kan u op donderdag 15 mei 2014 de workshop verwennerij voor voeten komen volgen. Tijdens deze workshop neemt men samen een voetbadje, leert men voeten scrubben en masseren en wordt er tijd gemaakt om te antwoorden op al uw vragen. Op dinsdag 10 juni is er de workshop Mini massages voor elke dag. Een workshop kost €15 met inschrijving een week voor aanvang. Het is een aanrader om aan deel te nemen. Zo wordt er altijd tijd gemaakt voor een leuke babbel.

Op de beurs kon de stoelmassage voor slechts €5 uitgetest worden. Het gaat om een drukpuntmassage waarbij er op een minimum van tijd een maximum van ontspanning wordt geboden. De geblokkeerde energie kan weer vrij stromen en het lichaam krijgt op deze manier zijn energetisch evenwicht terug. Deze massage duurt 15 à 20 minuten en wordt op de kleding gegeven.
FOTO ELKE DAMS en MARC LEYSEN
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio