Nieuwe ontbijt- en lunchzaak op Leermarkt geopend

Nieuwe ontbijt- en lunchzaak op Leermarkt geopend

Nieuwe ontbijt- en lunchzaak op Leermarkt geopend

Print
Mechelen - De Leermarkt telt sinds anderhalve week een nieuw restaurant. Noen mikt op een gezond ontbijt- en lunchassortiment in een trendy omgeving.
Bart Lenaerts (30) en Jolijn Gyssels (27) bedienden op zaterdag 5 april de eerste klanten in hun ontbijt- en lunchbar Noen. Voor het koppel was het een stap in het onbekende, die voorlopig prima verloopt. "We werkten voordien allebei als bediende, maar we hadden ook al de webshop 'Ijskreem'. Het moment was rijp was om de stap te zetten", verklaart Gyssels. "Tot nu toe valt het echt reuzengoed mee. Het voelt niet aan als werken aan en de reacties waren allemaal positief."

Wie een hapje gaat eten bij Noen kan rekenen op vers bereide en gezonde maaltijden. "Het voedsel dat we aanbieden bevat geen bewaarmiddelen. We proberen alles zelf te maken.", legt Lenaerts uit. "Op de menu vind je weinig vlees terug, maar ze staat dan weer wel boordevol groenten. Het idee daarachter is dat je hier de aanbevolen dagelijkse portie groenten kan verorberen."

Ook het interieur staat voor authenticiteit. "De meubels zijn ontwerpen van Tim Nuyts en Maarten Bernaerts", zegt Gyssels. "We willen jonge ontwerpers de kans geven om hun creaties hier te tonen. De meubelstukken die hier staan, zijn dan ook te koop. We zouden ook graag workshops aanbieden, maar dat idee is nog niet helemaal uitgewerkt."

NIGE

Foto Dirk Van de Velde
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio