1 / 2

Maya Detiège: "Ik loop vaak rond zonder beha, ook voor verkiezingsfoto's"

Maya Detiège heeft haar foto's ongezien sexy gemaakt op Facebook. De politici poseerde met vuurrode lippen in een strak wit Marcelleke. De zwoele blik krijgen de kiezers er gratis en voor niets bij, net als het feit dat Detiège er prat op gaat zonder beha te poseren.

mgeysmans

"Het was een soort rebellie van het moment. In de politiek moet je jezelf mannelijk opstellen. Altijd met een zekere agressie, altijd doelgericht de arena in met tussenkomsten. Ook na de uren spreken mensen me aan over alles wat beter kan. Maar ik ben ook nog een vrouw, met een zachte kant, die gewoon eens wil horen: 'Hoe gaat het met jou'", vertelt Detiège in Het Laatste Nieuws.

Opvallend genoeg heeft de vrouw op de foto geen beha aan. "Ik loop wel vaker rond zonder beha. Toch als het warm is. Dan ben je minder gevangen. Opvallend genoeg zal de foto waarschijnlijk nog meer in het straatbeeld verschijnen. Detiège beloofde het namelijk als verkiezingsfoto te gebruiken als ze genoeg likes had. "Ik weet het. Daar denk ik nu over na, hoe ik dat ga aanpakken."

Mieke Geysmans

NIET TE MISSEN