"De Pfafss moeten net als iemand anders betalen voor de communiekledij van hun kinderen"

De Pfafss moeten net als iemand anders betalen voor de communiekledij van hun kinderen

Celebs

"De Pfafss moeten net als iemand anders betalen voor de communiekledij van hun kinderen"

Print

Groot feest bij de familie Pfaff, want Liam, het zoontje van Debby Pfaff en Nicolas doet binnenkort zijn eerste communie. Genoeg reden om de jongen te voorzien van zijn eerste designoutfit, van de hand van Nicky Vankets. "Maar ze betalen net als gewone klanten hoor."

Het leek er een tijdje op dat het niet meer boterde tussen Vankets en de Pfafss. Debby koos zelfs voor een andere ontwerper voor haar bruidsjurk, maar de tijd heelt blijkbaar alle wonden. "het is niet omdat je elkaar een periode wat minder ziet, dat de vriendschap ineens verdwijnt he. Er is heel wat heisa geweest rondom die bruidsjurk, terwijl Debby me vooraf zelf al had gebeld dat ze een trouwjurk had gezien die haar erg beviel. Geen probleem toch", reageert Vankets nu in Dag Allemaal.

Maar opvallend genoeg moeten de Pfaffs wel betalen voor de communiekleren die ze nu bij Vankets hebben besteld. "Tuurlijk moeten ze dat. De Pfaffs zijn betalende klanten. Al krijgen ze een voordeelprijsje omdat ik ze zo goed ken. Hoeveel? Laat ik zeggen dat de prijs net boven die van een jurkje uit de meisjescollectie zit, dat komt neer op iets meer dan 400 euro."

Photo News / Mieke Geysmans

NIET TE MISSEN